Incep Targurile MEDICA si EXPODENT

Cea de-a XVIII-a editie a Targului International de tehnica si aparatura medicala „Medica” va reuniuni in acest an producatori de echipamente sanitare din tara si din strainatate. Evenimentul va avea loc in perioada 30 septembrie-2 octombrie si este organizat de EXPO Transilvania SA si CCI Cluj in colaborare cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Cluj si Directia de Sanatate Publica a judetului Cluj.

Concomitent cu Targul „Medica” va mai avea loc si cea de-a IX editie a Salonului anual de stomatologie „Expo Dent”, eveniment realizat in parteneriat cu Societatea Dentara Romana si Asociatia Nationala de Tehnicienilor Dentari.

La salonul din acest an, specialistii in domeniu vor putea gasi instrumentare pentru cabinetele stomatologice, produse pentru ingrijirea orodentara, materiale si consumabile de uz stomatologic, protetica dentara, tehnica dentara si diverse echipamente pentru cabinetele stomatologice. In cadrul salonului vor mai avea loc si o serie de manifestari stiintifice cum ar fi Congresul International „Clasic si Modern in Medicina Dentara”, Simpozionul „Tehnicienii Dentari si Laboratoarele de Tehnica Dentara”, Workshopul „Reconstituirea unui dinte frontal din compozit prin tehnici de stratificare anatomice” sustinut de dr. Gregorio Brambilla din Italia, dar si Workshopul „Utilizarea articulatorului semiadaptabil in practica”, sustinut de prof. univ.dr. Alexandru Petre.

Medicii care se vor prezenta la aceste manifestari stiintifice se vor alege cu credite EMC, diplomele pe care le vor obtine prin participarea acestor workshopuri fiind recunoscute de catre Colegiul Medicilor Dentisti din Romania.

Printre temele discutate la aceste manifestari se numara: ” Tehnici moderne de paralelizare a bonturilor”, „Managementul traumatismelor dentare”, „Marketing stomatologic. Promovarea practicii dentare prin internet” si „Accesibilitatea serviciilor de medicina dentara din Romania in contextul european”.
Articol preluat din Pagina Medicala

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: